Filter
Курсове
Норвегия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Английски език в Норвегия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Норвегия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Курсове по Английски език в Норвегия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Норвегия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Норвегия

Степени
Място
Норвегия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
American College of Norway

Този курс учи - и изисква активно практикуване на студентите - уменията и конвенциите, свързани с академичното четене и писане. ... [+]

Моля, имайте предвид, че трябва да се запишете като студент на редовно обучение в Американския колеж в Норвегия и това означава, че трябва да изучите 5 от нашите курсове (Totaling 15 credit). Ще общуем с вас, за да обсъдим кои от другите ни курсове бихме искали да включим.

Този курс учи - и изисква студентите активно да практикуват - Уменията и конвенциите, свързани с академичното четене и писане. С акцента си върху 3 до 4 сложни и интердисциплинарни четения на семестър (четения, които продължават да оформят текущата мисъл в академията) курсът предизвиква учениците да практикуват сложните риторични умения, които обикновено са свързани с либералното образование. Учениците, като отговарят писмено на тези четения, получават писмени задания, които осигуряват практика в анализа, синтеза и прилагането на критични парадигми. ... [-]

Норвегия Moss
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски