Filter
Курсове
Норвегия Moss Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Moss. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Moss

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Курсове Английски език в Moss - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Moss. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Moss

Степени
Място
Норвегия
Moss
Тип на обучение
Темпо на обучение
American College of Norway

Този курс учи - и изисква активно практикуване на студентите - уменията и конвенциите, свързани с академичното четене и писане. ... [+]

Моля, имайте предвид, че трябва да се запишете като студент на редовно обучение в Американския колеж в Норвегия и това означава, че трябва да изучите 5 от нашите курсове (Totaling 15 credit). Ще общуем с вас, за да обсъдим кои от другите ни курсове бихме искали да включим.

Този курс учи - и изисква студентите активно да практикуват - Уменията и конвенциите, свързани с академичното четене и писане. С акцента си върху 3 до 4 сложни и интердисциплинарни четения на семестър (четения, които продължават да оформят текущата мисъл в академията) курсът предизвиква учениците да практикуват сложните риторични умения, които обикновено са свързани с либералното образование. Учениците, като отговарят писмено на тези четения, получават писмени задания, които осигуряват практика в анализа, синтеза и прилагането на критични парадигми. ... [-]

Норвегия Moss
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски