Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Moss. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Moss

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Курсове Английски език в Moss - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Moss. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Moss Filter

Английски 110 - състав на колежа i

American College of Norway
Кампус Редовно обучение 1 година Януари 2020 Норвегия Moss

Този курс учи - и изисква активно практикуване на студентите - уменията и конвенциите, свързани с академичното четене и писане.