Filter
Курсове
Полша Warsaw Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Warsaw. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Warsaw

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Варшава столицата и най-големият град на Полша се смята за основна туристическа атракция, икономически център и образователен център. Градът е заредена с природна красота и е идеална образователна център за любителите на природата. Тя също има институции, които предлагат градуса в различни области на висшето образование.

Курсове Английски език в Warsaw - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Warsaw. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Английски език, Warsaw

Степени
Място
Полша
Warsaw
Тип на обучение
Темпо на обучение
International Language School of Poland

За студенти на всички нива и за различни възрастови групи. По време акцентът разбира се поставя главно върху способността за общуване на чужд език. ... [+]

За студенти на всички нива и за различни възрастови групи. По време акцентът разбира се поставя главно върху способността за общуване на чужд език.

[-]
Полша Warsaw
Октомври 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
International Language School of Poland

Глобалната популярен тест по английски език, предназначени предимно за хора, които искат да учат или работят в англоезична среда. Наградиха с повече от 9 хиляди институци ... [+]

(International English Language System извършваща)

Глобалната популярен тест по английски език, предназначени предимно за хора, които искат да учат или работят в англоезична среда. Наградиха с повече от 9 хиляди институции по целия свят, включително правителствени агенции и образователни и професионални организации. Изпит по-малко от четири часа, ще оцени вашите езикови умения: слушане, четене, писане и говорене.... [-]

Полша Warsaw
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски