Akademichnikursove.com

Курсове Английски език в Полша. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Полша

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Курсове по Английски език в Полша - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Полша. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Полша Filter

общ курс по английски език

International Language School of Poland
Кампус Задочно обучение Октомври 2019 Полша Warsaw

За студенти на всички нива и за различни възрастови групи. По време акцентът разбира се поставя главно върху способността за общуване на чужд език.

IELTS курс

International Language School of Poland
Кампус Редовно обучение Октомври 2019 Полша Warsaw

Глобалната популярен тест по английски език, предназначени предимно за хора, които искат да учат или работят в англоезична среда. Наградиха с повече от 9 хиляди институции по целия свят, включително правителствени агенции и образователни и професионални организации. Изпит по-малко от четири часа, ще оцени вашите езикови умения: слушане, четене, писане и говорене.