ACADEMICCOURSES

Курсове Английски език в Полша. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Полша

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Курсове по Английски език в Полша - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Полша. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Полша Filter

IELTS курс

International Language School of Poland
Курсове
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Глобалната популярен тест по английски език, предназначени предимно за хора, които искат да учат или работят в англоезична среда. Наградиха с повече от 9 хиляди институции по ...

Научете повече

общ курс по английски език

International Language School of Poland
Курсове
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

За студенти на всички нива и за различни възрастови групи. По време акцентът разбира се поставя главно върху способността за общуване на чужд език. ...

Научете повече