ACADEMICCOURSES

Курсове Английски език в Унгария. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Унгария

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Унгария е страна без излаз на море в Централна Европа. Той е разположен в Карпатския басейн и граничи от Словакия на север, Украйна и Румъния, на изток, Сърбия и Хърватия на юг, Словения на югозапад и Австрия на запад.

Курсове по Английски език в Унгария - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Унгария. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Унгария Filter

The интензивен английски програма Language (IELP)

International Business School – Budapest
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
100 часове
Кампус

Интензивната програма Language (IELP) се управлява успешно от много години насам в International Business School. Нейната основна цел е да подготви учениците за продължаване н ...

Научете повече