Filter
Курсове
Фиджи Suva Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Suva. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Suva

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Фиджи, официално Република Фиджи е островна държава в Меланезия, в южната част на Тихия океан, около 1100 морски мили североизточно от Северния остров на Нова Зеландия 'S.

Сува е столицата на Фиджи и втората най-гъсто населен регион с числеността на близо 100 000 жители. В града има няколко университета и други институции за висше образование.

Курсове Английски език в Suva - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Suva. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Suva

Степени
Място
Фиджи
Suva
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of the South Pacific USP

Интензивната английска програма е предназначена да даде възможност на студентите да използват английски социално, за обучение и за работа. Използва се учебна програма, ос ... [+]

Интензивната английска програма е предназначена да даде възможност на студентите да използват английски социално, за обучение и за работа. Използва се учебна програма, основана на умения, при която слушането, говоренето, четенето и писането са еднакво претеглени. Има двадесет и един часа класове, разпределени в рамките на 10 (десет) седмици, за да се гарантира, че обучаемите ще се възползват от общия брой часове, разпределени за един мандат.... [-]

Фиджи Suva
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски