ACADEMICCOURSES

Курсове Английски език в Фиджи. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Фиджи

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Министерството на образованието често се наблюдава обучение във Фиджи. Правителството Фиджи предлага частично спонсорство за студенти, които успяват да присъстват висши учебни заведения. Това даде възможност на по-високия прием образование да се удвои през последните години.

Курсове по Английски език в Фиджи - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Фиджи. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Фиджи Filter

Интензивна английска програма (iep)

University of the South Pacific USP
Курсове
Февр. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Интензивната английска програма е предназначена да даде възможност на студентите да използват английски социално, за обучение и за работа. Използва се учебна програма, основан ...

Научете повече