Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Cebu City. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Cebu City

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Много обичам добрите хора на Филипините и начина си на живот. Проучване тук също може да ви помогне да научите смесването с културата на хората, като се задължавате си университетски курс в местния колеж, университет и Държавния университет или в Университета на Филипините. Филипините е третият по големина англоезична страна в света, която ще направи нещата по-лесни за чуждестранни студенти.

Тъй като петата най-гъсто населеният град на Филипините, Cebu City е важен център на търговията, търговията и образованието. Топ 10 класират университетите на Филипините се намират в този град с огромен брой други институции, предлагащи качествено образование на посветени учащите.

Курсове Английски език в Cebu City - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Cebu City. Цялата информация тук!

6 резултата за Английски език, Cebu City Filter

3d курс за полупатра

3D Universal English Institute
Кампус Редовно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Филипини Cebu City

Подготовка за изпити? Стремеж да извлечете максимума от вашето английски обучение? Имате нужда от система за подпомагане на самоконтрола или самодисциплината си да изучавате английски? 3D Semi-SPARTA курс е тук, за да ви помогне. Semi-SPARTA курс е специално предназначен за студенти, които искат да подобрят английски език в най-кратки срокове. В него се провеждат поне 4 класа от 1: 1 (от човек до човек / частно обучение) всеки ден, дневни английски тестове и ежедневно задължително самообучение.

3d английски + курс за фитнес

3D Universal English Institute
Кампус Редовно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Филипини Cebu City

Искате ли да дойдете в Cebu, за да учите английски, докато изграждате мускулите си? Или може би в по-добра форма? Нашият курс по английски + фитнес включва 2 курса за фитнес с личен треньор на ден. Най-важното е, че всеки ден има поне 4 класа от класа 1: 1 (клас "човек-човек / частно обучение"), което дава на студентите многобройни възможности да говорят английски в клас.

3d курс за деца + родители

3D Universal English Institute
Кампус Редовно обучение 1 - 8 седмици Отворено кандидатстване Филипини Cebu City

За да изгради подходяща английска среда за децата, 3D Academy е разработила английски план за уроци както за родителите, така и за децата, за да учат английски и да пътуват заедно. Децата ще имат 6 часа индивидуални 1: 1 урока на ден, докато родителите могат да изберат да имат 6 часа или 4 часа уроци (Индивидуални + групови уроци) на ден. След часовете, родителят може да остане с децата и да преработи домашното заедно. През уикенда родителят може да донесе децата да пътуват до островите в близост до училището или просто да се присъединят към училищните пътувания. В този случай децата и родителите могат да усъвършенстват английския си език едновременно.

Курс по английски бизнес английски

3D Universal English Institute
Кампус Редовно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Филипини Cebu City

Подготовка за записване в престижна програма на MBA? Търсите нова работа? Търсите ли да започнете нов бизнес в други страни? Търсите ли да разширите бизнеса си в англоговорящи страни? Не се тревожи! 3D е тук, за да ви помогне. Курсът за 3D бизнес английски е предназначен за висшия ръководител или предприемач от страни, които не говорят английски език. Тя им помага да изградят своите бизнес английски термини и речник. Най-важното е, че всички курсове съдържат поне 4 класа от класа 1: 1 (от човек до човек / частно обучение) всеки ден, което дава на студентите многобройни възможности да говорят английски в клас.

Курс за подготовка на триизмерни изпита (ielts, toeic, toefl)

3D Universal English Institute
Кампус Редовно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Филипини Cebu City

Курсът за подготовка по английски език за 3D изпити е подходящ за провеждане на конкретни изпити, като TOEIC, TOEFL и IELTS. TOEIC е изпита, който се използва често в компаниите в Япония, Южна Корея и Тайван, за да се определят основните английски нива на техните служители. Докато IELTS и TOEFL са най-престижните изпити за студенти, които се опитват да учат в чужбина във Великобритания, САЩ, Австралия или Канада.

3d практически ESL (общо английски език) курс

3D Universal English Institute
Кампус Редовно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Филипини Cebu City

3D предлага набор от курсове и учебни програми за студенти от цял ​​свят, които възнамеряват да говорят английски като техен втори език (ESL). Обучението по общ английски ESL се фокусира върху говоренето, слушането, четенето, граматиката и писането. Това е персонализиран курс за обучение, предназначен за студенти, изцяло на базата на тяхното ниво на английски език и предпочитания.