Filter
Курсове
Филипини Lapu-Lapu City Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Lapu-Lapu City. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Lapu-Lapu City

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Курсове по английски език в най-общ случай се фокусират върху овладяване на грамотност, разбиране и анализ на английския език, и често се концентрира върху овладяване на говорни и комуникативни умения при чуждестранни студенти, чрез което те повишават професионалната си подготовка и увереността на владение с английския език.

Филипините, официално известна като Република Филипини, е суверенна държава в Югоизточна Азия, в западната част на Тихия океан. English е един от официалните езици на Филипините и е задължителен предмет във всички училища.

Курсове Английски език в Lapu-Lapu City - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Lapu-Lapu City. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Английски език, Lapu-Lapu City

Степени
Място
Филипини
Lapu-Lapu City
Тип на обучение
Темпо на обучение
Genius English Proficiency Academy

Подобряване на възможностите за кариера с нашите практически курсове по бизнес английски, които се състоят от общи, интензивни и специализирани курсове. Ние поставяме акц ... [+]

Подобряване на възможностите за кариера с нашите практически курсове по бизнес английски, които се състоят от общи, интензивни и специализирани курсове. Ние поставяме акцент върху което ви комуникационни умения, които вдъхват доверие и владеене на реалистични бизнес ситуации.

Business English Програма Детайли

Бизнес английски, разбира се, 6 класове на ден; 50 минути на клас

4 класа човек-към-човек с местен учител 2 групови занимания с роден английски учител ... [-]
Филипини Lapu-Lapu City
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Genius English Proficiency Academy

Международната система на английски език, извършваща (IELTS) е за студенти, които искат да емигрират или да продължат образованието си чрез изучаване като студент или сле ... [+]

Международната система на английски език, извършваща (IELTS) е за студенти, които искат да емигрират или да продължат образованието си чрез изучаване като студент или следдипломна в университет във Великобритания, САЩ, Канада, или Австралия. Нашите курсове ще помогне на учениците да подобрят своята слушане, четене, писане и говорене умения, както и техните изпитни техники.

Тези курсове са разработени от англоговорящ (бивш IELTS проверяващ и треньор) с повече от 12 години опит в преподаването на IELTS и автор на четири книги IELTS; Пълно ръководство за серия и пряк път към IELTS серия. Практически и информативен тези книги предприемат стъпката на студент по стъпка през всички умения, които са необходими, за да се получи добра оценка от теста IELTS.... [-]

Филипини Lapu-Lapu City
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски