Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Lapu-Lapu City. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Lapu-Lapu City

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Курсове по английски език в най-общ случай се фокусират върху овладяване на грамотност, разбиране и анализ на английския език, и често се концентрира върху овладяване на говорни и комуникативни умения при чуждестранни студенти, чрез което те повишават професионалната си подготовка и увереността на владение с английския език.

Филипините, официално известна като Република Филипини, е суверенна държава в Югоизточна Азия, в западната част на Тихия океан. English е един от официалните езици на Филипините и е задължителен предмет във всички училища.

Курсове Английски език в Lapu-Lapu City - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Lapu-Lapu City. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Lapu-Lapu City Filter

бизнес английски

Genius English Proficiency Academy
Кампус Редовно обучение Ноември 2019 Филипини Lapu-Lapu City

Подобряване на възможностите за кариера с нашите практически курсове по бизнес английски, които се състоят от общи, интензивни и специализирани курсове. Ние поставяме акцент върху което ви комуникационни умения, които вдъхват доверие и владеене на реалистични бизнес ситуации.

подготовка за IELTS

Genius English Proficiency Academy
Кампус Редовно обучение Ноември 2019 Филипини Lapu-Lapu City

Международната система на английски език, извършваща (IELTS) е за студенти, които искат да емигрират или да продължат образованието си чрез изучаване като студент или следдипломна в университет във Великобритания, САЩ, Канада, или Австралия. Нашите курсове ще помогне на учениците да подобрят своята слушане, четене, писане и говорене умения, както и техните изпитни техники.