Filter
Курсове
Филипини Malay Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Malay. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Malay

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Много обичам добрите хора на Филипините и начина си на живот. Проучване тук също може да ви помогне да научите смесването с културата на хората, като се задължавате си университетски курс в местния колеж, университет и Държавния университет или в Университета на Филипините. Филипините е третият по големина англоезична страна в света, която ще направи нещата по-лесни за чуждестранни студенти.

Курсове Английски език в Malay - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Malay. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Английски език, Malay

Степени
Място
Филипини
Malay
Тип на обучение
Темпо на обучение
Paradise English Boracay

Това True програма по английски за начинаещи има за цел да изгради и развие Basic английски знанията на учениците, които имат много малък или никакъв английски способност ... [+]

Това Вярно програма по английски за начинаещи има за цел да изгради и развие Basic английски знанията на учениците, които имат много малък или никакъв английски способност. Фокусът на тази програма е да осигури на студентите с ежедневните лексика и Expression, Basic Grammar, говорене, четене и писане, за да функционира по Simple Daily ситуация Life. Програма Истинските английски за начинаещи включва:<... [-]

Филипини Malay
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 30 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Paradise English Boracay

Общото английски Програмата дава запознат чувството, че отново редовен студент. Като 5 класа на ден определено ще подобрите познанията си по английски език. ... [+]

The Обща английска програма дава запознат чувството, че отново редовен студент. Като 5 класа на ден определено ще подобрите познанията си по английски език. Класове са предназначени за насочване на специфичните езикови умения имате нужда. Ще учат общ английски, Локалното разговор, лексика, граматика, четене, обсъждане и писане. Общото английски Програмата включва:

5 Класове Днев... [-]
Филипини Malay
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 30 седмици
Кампус
Научете повече на английски