Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Malay. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Malay

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Много обичам добрите хора на Филипините и начина си на живот. Проучване тук също може да ви помогне да научите смесването с културата на хората, като се задължавате си университетски курс в местния колеж, университет и Държавния университет или в Университета на Филипините. Филипините е третият по големина англоезична страна в света, която ще направи нещата по-лесни за чуждестранни студенти.

Курсове Английски език в Malay - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Malay. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Malay Filter

истинска програма за английски език за начинаещи (5 класа / ден) от 339 долара на седмица

Paradise English Boracay
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 30 седмици Отворено кандидатстване Филипини Malay + още 1

Това True програма по английски за начинаещи има за цел да изгради и развие Basic английски знанията на учениците, които имат много малък или никакъв английски способност. Фокусът на тази програма е да осигури на студентите с ежедневните лексика и Expression, Basic Grammar, говорене, четене и писане, за да функционира по Simple Daily ситуация Life

Общ английски програма (5 класа / ден) от USD 284 на седмица

Paradise English Boracay
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 30 седмици Отворено кандидатстване Филипини Malay + още 1

Общото английски Програмата дава запознат чувството, че отново редовен студент. Като 5 класа на ден определено ще подобрите познанията си по английски език.