Akademichnikursove.com

Английски език курсове в Централна Америка и Карибския басейн.Намерете курсове и краткосрочни курсове в Английски език в Централна Америка и Карибския басейн

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Курсове по английски език в най-общ случай се фокусират върху овладяване на грамотност, разбиране и анализ на английския език, и често се концентрира върху овладяване на говорни и комуникативни умения при чуждестранни студенти, чрез което те повишават професионалната си подготовка и увереността на владение с английския език.

Що се отнася до образователни организации от Централна Америка, те се подобряват. Много американски колежи и университети тече чуждестранни класове в Централна Америка и Карибите, а те са постоянно сред най-популярните от тях. И дори ако на пълно работно време учене чрез американците не е традиционно призна, със сигурност тя набира в това отношение.

Английски език курсове в Централна Америка и Карибския басейн - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Английски език в Централна Америка и Карибския басейн. All информация тук!

3 резултата за Английски език, Централна Америка и Карибския басейн Filter

английски като втори език, разбира се

Xavier University School of Medicine
Кампус Редовно обучение 24 седмици Запитване на информация Аруба Oranjestad

Английски като втори език, за начинаещи и средно активни. За напредък в един от много области на медицинското изследване.

Разбира се: почивка ESL

University College Of The Caribbean
Кампус Редовно обучение 2 - 3 седмици Запитване на информация Ямайка Kingston

Тези кратко две и три седмици интензивни курсове са предназначени за подобряване на способността на ученика да се използва английски език в ситуации от реалния живот.

Разбира се: английски като втори език

University College Of The Caribbean
Кампус Редовно обучение 9 седмици Запитване на информация Ямайка Kingston

Този курс е предназначен за студенти, които вече имат някакви познания по английски или които са учили английски език в миналото.