Filter
Курсове
Швеция Geneva Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Geneva. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Geneva

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Курсове Английски език в Geneva - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Geneva. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Английски език, Geneva

Степени
Място
Швеция
Geneva
Тип на обучение
Темпо на обучение
ASC International House Language School

Ако имате специални езикови нужди или ако работното си време, не са съвместими с фиксирани графици курса ... [+]

Ако имате специални нужди езикови или ако работното си време, не са съвместими с фиксирани графици курса, частни уроци са отговорът: - програмата на курса и график са установени в зависимост от вашите нужди.

Можете да започнете или да спрете процеса, и да отложи или отмени уроци с минимум формалности.

Не само вашия курс цел, но и вашия личен стил на учене ще определи начина, по който ние учим, за да се постигнат оптимални резултати. ... [-]

Швеция Geneva
Отворено кандидатстване
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
ASC International House Language School

Курсовете започват всеки понеделник за всички нива с изключение на нивото на начинаещ. A начинаещи Разбира се отваря, когато група от ... [+]

Курсовете започват всеки понеделник за всички нива с изключение на нивото на начинаещ. A начинаещи курс започва, когато група от петима души, е направено.

Разписание 9:00-12:00 - от понеделник до петък (20 часа седмично) Тарифи Br 700.- 2 седмици курс - 350 CHF всяка допълнителна седмица. - CHF 100 за такса за регистрация на едно време (включително учебни материали) Мултимедиен център

Всички наши ученици имат свободен достъп до мултимедиен център (MMLC).... [-]

Швеция Geneva
Отворено кандидатстване
Редовно обучение
1 седмица
Кампус
Научете повече на английски