Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Geneva. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Geneva

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Курсове Английски език в Geneva - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Geneva. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Geneva Filter

индивидуални уроци по английски

ASC International House Language School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Швеция Geneva

Ако имате специални езикови нужди или ако работното си време, не са съвместими с фиксирани графици курса

Интензивни курсове - английски

ASC International House Language School
Кампус Редовно обучение 1 седмица Отворено кандидатстване Швеция Geneva

Курсовете започват всеки понеделник за всички нива с изключение на нивото на начинаещ. A начинаещи Разбира се отваря, когато група от