Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Montreux. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Montreux

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Montreux предлага уникална комбинация от Swiss гостоприемство и American степен бизнес в Hotel Institute Montreux. Има и европейски университет, Монтрьо, Факултет по бизнес и Ecole Международната Langues.

Курсове Английски език в Montreux - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Montreux. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Montreux Filter

Научете английски език летен лагер

Alpadia Language Schools
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Февруари 2020 Швеция Montreux

С широка гама от предлагани дестинации, просто изберете от опита, който предпочитате. Искате ли да бъде в близост до плажа? След това изберете Портсмут, Англия или за по-природа, богата фон, в близост до езерото и планината, изберете Leysin, Цуг, Кийл или Аскона. За крайната лятото, вземете Лондон Сити и да се възползват от всички динамични, вълнуващи дейности, които се предлагат там.