Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Zürich. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Zürich

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Цюрих е дом на над 60 хиляди души в 20 университета и още повече в други висши училища. Тя е известна и с технологии и приложни науки, най-вече, като спечели награди на европейски и световни конвенции, както и чрез представяне на Noble лауреати.

Курсове Английски език в Zürich - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Zürich. Цялата информация тук!

5 резултата за Английски език, Zürich Filter

IELTS

MasterPrep International
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Италия Milan Rome Naples Швеция Zürich + още 3

IELTS е тест за оценка език English най-често се използва в англоговорящите страни за прием до образователни институции, имиграция и работа.

TOEFL

MasterPrep International
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Италия Milan Rome Naples Швеция Zürich + още 3

The TOEFL е тест език английски език за не-носители на езика най-исканите от академични институции по целия свят. В допълнение, той също се изисква от правителствени агенции, международни институции и програми за обмен на английски говорящите страни.

GRE

MasterPrep International
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Отворено кандидатстване Италия Milan Rome Naples Швеция Zürich + още 4

Най-GRE (Graduate Record Examinations) е тест, който оценява английски език, математика и други умения и често се разглежда като определящ фактор в процеса на приемане на програма за степен или за присъждане на стипендии.

Englisch intensiv

Sprachschule Schneider
Кампус Февруари 2020 Швеция Zürich

Mit einem Intensivkurs erreichen Sie Ihr anvisiertes Lernziel am schnellsten. Um einen schnellen Lern­ fortschritt zu erreichen, arbeiten Sie in kleinen, sorgfältig zusammengestellten Minigruppen mit nur 3–6 Personen.

Курсове по английски език дипломни

Sprachschule Schneider
Кампус 16 - 32 седмици Февруари 2020 Швеция Zürich

Вие ще получите, благодарение на най-малките групи, като само 3-6 души за подготовка на оптимална Diploma - идеални за всички онези, които искат да постигнат лични грижи от специалисти по Избери стойност.