Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Kingston. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Kingston

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Няколко университета в САЩ имат разширение програми в различни части на Ямайка. Повечето от учениците, които се запишат в тези на непълно работно време програми работят професионалисти, които искат да продължат образованието си без да се налага да се премести по-близо до нацията "и университети. Ямайка е третият по големина остров в Карибския басейн.

Най-големият град на Ямайка, Kingston е известна с доброто си време и добри условия на живот. Това столицата има някои от добра технология и ИТ институции като Университета по технологии и University College на Карибите.

Курсове Английски език в Kingston - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Kingston. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Kingston Filter

Разбира се: почивка ESL

University College Of The Caribbean
Кампус Редовно обучение 2 - 3 седмици Запитване на информация Ямайка Kingston

Тези кратко две и три седмици интензивни курсове са предназначени за подобряване на способността на ученика да се използва английски език в ситуации от реалния живот.

Разбира се: английски като втори език

University College Of The Caribbean
Кампус Редовно обучение 9 седмици Запитване на информация Ямайка Kingston

Този курс е предназначен за студенти, които вече имат някакви познания по английски или които са учили английски език в миналото.