Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Virginia Alexandria Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Alexandria. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Alexandria

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Има две основни колежите и университетите, които можете да получите диплома от в Александрия, Луизиана. The Louisiana State University - Alexandria е държавен университет и има най-голям брой ученици, записани в специалности. Това е последвано от частния Blue College Cliff на Александрия.

Курсове Английски език в Alexandria - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Alexandria. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Alexandria

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Virginia
Alexandria
Тип на обучение
Темпо на обучение
Forum English Center

... [+]

След завършване на този курс студентите ще могат да обсъждат сложни и съвременни въпроси, да провеждат изследвания и да очертават своите идеи, преди да напишат добре структурирани самостоятелни есета.

[-]
Съединени Американски Щати Alexandria
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски