ACADEMICCOURSES

Курсове по Английски език в Alhambra. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Alhambra

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Градът на Alhambra има много местни колежи и университети, които са акредитирани за техните специалности. Човек може да изберете от Алхамбра Медицински университет, Alhambra International University, Калифорния, Американския университет и DeVry университет, само за да назовем само няколко.

Курсове Английски език в Alhambra - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Alhambra. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Alhambra Filter

Intensive English Програма

American English College
Курсове
<
Редовно обучение
<
12 седмици
Английски
Кампус

В American English College, нашата мисия е да осигурим на английски като втори език (ESL) ученици с отличен, цялостен и достъпно образование на английски език за личното им ус ...

Научете повече