Filter
Курсове
Съединени Американски Щати California Riverside Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Riverside. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Riverside

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Riverside е графство Седалището на едноименния окръг, Калифорния, САЩ. Студентите в редовно участват в различни фестивали в града. Празниците включват The Riverside Дикенс Фестивали, Riverside, Airshow, Riverside International Film Фестивали т.н. "

Курсове Английски език в Riverside - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Riverside. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Riverside

Степени
Място
Съединени Американски Щати
California
Riverside
Тип на обучение
Темпо на обучение
American English Institute

Интензивен английски Програмата помага на учениците да подобрят английския си бързо, за да успее в една академична обстановка в САЩ. ... [+]

Интензивен английски Програмата помага на учениците да подобрят английския си бързо, за да успее в една академична обстановка в САЩ. Всеки 8-седмично заседание включва:

5 нива на английски език от начинаещи до напреднали 20 часа обучение на седмица от понеделник до петък от 9 до 24:00 и 13:00-14:00 Курсове по четене, писане, граматика, слушане и говорене седмични Студентите да завърши едно ниво в 8-седмично заседание на. Студентите на ниво начинаещ може успешно да достигнат напреднало ниво владеене на английски език в една година! ... [-]
Съединени Американски Щати Riverside
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 - 8 седмици
Кампус
Научете повече на английски