Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Pueblo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Pueblo

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Английски език в Pueblo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Pueblo. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Pueblo Filter

английски като втори език

Colorado State University Pueblo
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Pueblo

Colorado State University-Pueblo е горда да предложи високо качество на по-корпус интензивно английски програма за разумна цена.