Filter
Курсове
Съединени Американски Щати New York Commack Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Commack. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Commack

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Курсове по английски език в най-общ случай се фокусират върху овладяване на грамотност, разбиране и анализ на английския език, и често се концентрира върху овладяване на говорни и комуникативни умения при чуждестранни студенти, чрез което те повишават професионалната си подготовка и увереността на владение с английския език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски език в Commack - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Commack. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Commack

Степени
Място
Съединени Американски Щати
New York
Commack
Тип на обучение
Темпо на обучение
Sappo School

Разработването на ефективни учители по английски език като нова езикова програма или ENL започва с декларация за цел. Стойностите и философиите на холистичното образовани ... [+]

Разработването на ефективни учители по английски език като нова езикова програма или ENL започва с декларация за цел. Стойностите и философиите на холистичното образование позволяват на Сапу да представи образователна философска програма и практически подход към инструктажа на ENL. Програмата Sappo се привежда в съответствие с интернационалистичния световен поглед, който обхваща методологията, ориентирана към обучаемите. Тази методология обхваща ценността на културното значение и индивидуалния опит, което е очевидно в уроците. Международното обучение за ученици на Sappo обхваща осъзнаването, че гражданите на света имат повече прилики, отколкото различия, а дългосрочните взаимни интереси са също толкова ценни, колкото и краткосрочните индивидуални нужди. Тази теория логично е трудно да се отрече, да се обжалва интуитивно и е в пряка противопоставяне на изолационистката ориентация.... [-]

Съединени Американски Щати Commack
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски