Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Hilo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Hilo

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Хило се счита за най-голямото селище в държавата с население от около 44 000 жители. Той разполага с разнообразие от публични и частни институции в рамките на своите граници, предлагащи различни програми.

Курсове Английски език в Hilo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Hilo. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Hilo Filter

Интензивна английска програма

Hawaii Community College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Hilo + още 1

Мисията на интензивната английска програма в Hawai'i Community College е да предоставя академична английска езикова подготовка и всеобхватни услуги за подкрепа на чуждестранни студенти, търсещи академични, лични и професионални цели в богата, междукултурна среда.