Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Ann Arbor. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Ann Arbor

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Когато става въпрос за Arbor Ann университети, много от опциите, всички попадат в Мичиганския университет. Този университет след това има много различни крила (факултети) около Ann Arbor.

Курсове Английски език в Ann Arbor - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Ann Arbor. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Ann Arbor Filter

Интензивна програма по английски език

Access International Business Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Ann Arbor

Нашата програма предлага интензивно изучаване на английски език в пет области: едната, уменията за четене (четене с разбиране, лексика обогатяване, и перифразира и дискусионни умения); две, граматика за говорене; три, състав умения (писане); четири, говорене и произношение; и пет, подготовка за вземане на изпитите TOEFL и MELAB ...