Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Michigan. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Michigan

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски език в Michigan - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Michigan. Цялата информация тук!

3 резултата за Английски език, Michigan Filter

Intensive English Програма

Northwood University
Кампус Редовно обучение 4 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Midland

Интензивен английски програма в Northwood University предлага английски като втори език (ESL) инструкция за степен, търсещ и неправителствени степен търси студенти.

Интензивна програма по английски език

Access International Business Institute
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Ann Arbor

Нашата програма предлага интензивно изучаване на английски език в пет области: едната, уменията за четене (четене с разбиране, лексика обогатяване, и перифразира и дискусионни умения); две, граматика за говорене; три, състав умения (писане); четири, говорене и произношение; и пет, подготовка за вземане на изпитите TOEFL и MELAB ...

ELI курс по английски език

Henry Ford College
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Detroit

Английският не е ли първият ви език? Интересувате ли се да подобрите уменията си по английски? Тогава, Институтът по английски език на HFC (ELI) е за вас. ELI предлага обучение по американски английски език и култура. Нашата интензивна английска програма ви подготвя за успех в курсове на ниво колеж, заетост, която изисква писмено и устно владеене на английски език, както и тестът по английски като чужд език (TOEFL).