Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Naperville. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Naperville

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Английски език в Naperville - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Naperville. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Naperville Filter

Интензивен курс по английски език за академични цели

North Central College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 30 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Naperville + още 1

Институтът за английски език (ELI) е целогодишна интензивна английска програма, предназначена да подготви чуждестранни студенти за приемане в американски университет чрез развиване на академични, професионални и социални английски език.