Filter
Курсове
Съединени Американски Щати New Mexico Santa Fe Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Santa Fe. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Santa Fe

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

The Santa Fe институт е добре известен с идеална цел теоретична изследователски институт на Santa Fe, че има честта да произвежда редица благородни учени награда. Този институт предлага мултидисциплинарно проучване, включително физически, изчислителни, биологични и социални системи.

Курсове Английски език в Santa Fe - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Santa Fe. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Santa Fe

Степени
Място
Съединени Американски Щати
New Mexico
Santa Fe
Тип на обучение
Темпо на обучение
Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Ако имате солидна основа на английски език, но се нуждаят от някои академични-базирани уроци, това е идеалното програма за вас. Целта е да се гарантира, че ще бъде готов ... [+]

Пътека СЕМЕСТЪР @ SFUAD

Всеки международен студент, който може да се заинтересува присъства SFUAD за четири години опит има възможност да се присъедини към Пътека English програма - което е специално предназначено за отглеждане на вашите познания по английски разбиране до емфие, преди да започнете вашия академичен опит! Ако имате солидна основа на английски език, но се нуждаят от някои академични-базирани уроци, това е идеалното програма за вас. Целта е да се гарантира, че ще бъде готов да пишат, четат и говорят на академично, University ниво на английски език. Уроци включват: College писане, Кандидат-говорни / Презентационни умения и английски език за художествени цели (като например Критика Skills & съвременните проблеми в изкуство и дизайн, език чрез филми, комуникация чрез Драма). Това за един учебен срок опит ще ви подготви да бъде по-ал в класната стая с вашите колеги - и вие ще бъдете печелите колеж кредити, докато повишаване на вашите познания по английски!... [-]

Съединени Американски Щати Santa Fe
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
16 седмици
Кампус
Научете повече на английски