Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Rohnert Park. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Rohnert Park

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски език в Rohnert Park - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Rohnert Park. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Rohnert Park Filter

Семестър в Сонома (SAS)

California State University Sonoma
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Rohnert Park

Проучване в Сонома държавен университет (SSU) за семестър или година! Семестърът в програмата Sonoma позволява на чуждестранни студенти да учат в SSU за един или два семестъра под виза F-1. Студентите могат да вземат редовни университетски курсове и да получат кредити за прехвърляне към университета.