Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в San Mateo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в San Mateo

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски език в San Mateo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в San Mateo. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, San Mateo Filter

интензивно английски програма

San Mateo Colleges of Silicon Valley
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 16 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати San Mateo + още 1

интензивен английски Програмата за Силиконовата долина (SVIEP) при Cañada College и Skyline колеж предлагат вълнуващи нови програми за обучение в Силиконовата долина за студенти, търсещи високо качество на английски инструкция.