Filter
Курсове
Съединени Американски Щати South Carolina Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в South Carolina. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в South Carolina

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски език в South Carolina - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в South Carolina. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, South Carolina

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Claflin University

Ако си международен студент търси да подобри английския си умения, за да успее в американските училища и работни места, вие сте попаднали на правилното място. Добре дошли ... [+]

Ако си международен студент търси да подобри английския си умения, за да успее в американските училища и работни места, вие сте попаднали на правилното място. Добре дошли в IELP!

Claflin University осигурява дванадесет месеца, основани на научни изследвания интензивна програма на английски език (IELP) за студенти, чиито роден език не е английски. Целта на тази програма е да даде възможност на студентите да се подобри тяхното владеене на английски език бързо и ефективно, така че те да могат да се движат, за да учат един от 36 академични специалности Claflin, както и да им помогне да се адаптират към американските култури класната стая и университетските среди. ... [-]

Съединени Американски Щати Orangeburg
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски