Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в South Carolina. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в South Carolina

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски език в South Carolina - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в South Carolina. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, South Carolina Filter

Интензивна програма по английски език

Claflin University
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Съединени Американски Щати Orangeburg

Ако си международен студент търси да подобри английския си умения, за да успее в американските училища и работни места, вие сте попаднали на правилното място. Добре дошли в IELP!