Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Terre Haute. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Terre Haute

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Курсове по английски език в най-общ случай се фокусират върху овладяване на грамотност, разбиране и анализ на английския език, и често се концентрира върху овладяване на говорни и комуникативни умения при чуждестранни студенти, чрез което те повишават професионалната си подготовка и увереността на владение с английския език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Terre Haute Индиана е известен с горещо лято и мека зима.Градът е типичен град колеж в южната част на държавата, изградена около университетски комплекси

Курсове Английски език в Terre Haute - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Terre Haute. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Terre Haute Filter

ESL INTERLINK в Държавния университет в Индиана

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 9 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Terre Haute + още 1

Интернационалните езикови центрове в Индиана държавен университет предлагат на чужденците обучение с английски, академична подготовка и културна ориентация, както и помощ при настаняването в университет и условното приемане, за да се осигури успешен и запомнящ се опит в образованието в Съединените щати.