Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Ohio Toledo Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Toledo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Toledo

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Курсове по английски език в най-общ случай се фокусират върху овладяване на грамотност, разбиране и анализ на английския език, и често се концентрира върху овладяване на говорни и комуникативни умения при чуждестранни студенти, чрез което те повишават професионалната си подготовка и увереността на владение с английския език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Толедо Охайо е пристанищен град между Охайо и Мичиган. Градът седи на езерото Ери и осигурява красиви гледки и плажове. Толедо е домакин на множество университети, които предлагат изобилие от потенциални големи възможности за избор.

Курсове Английски език в Toledo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Toledo. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Toledo

Ala-Edge

Програма за интензивно езиково обучение (ILP) е интензивна английска диплома за обучение по английски език, предназначена за подпомагане на чуждестранни студенти или мест ... [+]

ЗА ПРОГРАМАТА

Програма за интензивно изучаване на езици (ILP) е интензивна английска диплома за обучение по английски език, предназначена да подпомогне чуждестранните студенти, които не са носители на езика, за да подобрят всички английски езикови умения, от които се нуждаят, за да успеят в академичните, професионални и социални усилия. Програмата също така помага на учениците, които търсят подобрение на английските комуникативни умения. Нашата езикова програма предлага курсове по английски език, които не само са свързани с нуждите на студентите, но и са внимателно проектирани на базата на съвременни изследвания, особено в областта на преподаването на английски като втори език (TESOL). Избраните методи и материали за преподаване са най-добрите в областта на TESOL и са смесени, за да помогнат на учениците ефективно да постигнат своите цели за езиково обучение.... [-]

Съединени Американски Щати Toledo
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 8 седмици
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски