Filter
Курсове
Съединени Американски Щати California Torrance Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Torrance. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Torrance

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Курсове по английски език в най-общ случай се фокусират върху овладяване на грамотност, разбиране и анализ на английския език, и често се концентрира върху овладяване на говорни и комуникативни умения при чуждестранни студенти, чрез което те повишават професионалната си подготовка и увереността на владение с английския език.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Торънс е голямо предградие на Лос Анджелис известна с красивите си плажове и време. Градът е и дом на много университети и има една от най-големите азиатски влияния в страната.

Курсове Английски език в Torrance - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Torrance. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Torrance

Степени
Място
Съединени Американски Щати
California
Torrance
Тип на обучение
Темпо на обучение
El Camino College

El Camino College предлага на студентите премиерска интензивна английска програма чрез своята езикова академия (ECLA). Намира се в колежа на El Camino College в Южна Кали ... [+]

El Camino College предлага на студентите премиер Интензивна английска програма Чрез своята езикова академия (ECLA). Намира се в колежа на El Camino College в Южна Калифорния, персоналът на ECLA предлага качествени инструкции и взаимодействия "един на един" за всеки студент, изучаващ английски език.

Независимо дали искате да укрепите своя английски език, за да се прехвърлите в колежа "Ел Камино", да продължете обучението си в четиригодишна институция или да спечелите доверието на английски език, ECLA може да ви помогне да постигнете целите си. ... [-]

Съединени Американски Щати Torrance
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски