Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Vermont Burlington Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Burlington. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Burlington

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Burlington съдържа една трета от общия брой на населението Върмонт. Това е метрото зона с нейната икономика основно се разчита на образователни и здравни услуги, което го прави идеално място за стремят завършилите степен.

Курсове Английски език в Burlington - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Burlington. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Burlington

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Vermont
Burlington
Тип на обучение
Темпо на обучение
Saint Michael's College

Интензивен английски програма (IEP) е за студенти, които желаят да подобрят своите английски умения в създаването на университет. Много студенти IEP възнамеряват да учат ... [+]

Английски език + Академик Подготовка

Каквато и да е вашата цел, Saint Майкъл има програма за всяко ниво на владеене на английски език.

Интензивен английски програма

Един от най-старите програми на английски език в САЩ Намира се в красива Върмонт САЩ

Интензивен английски програма (IEP) е за студенти, които желаят да подобрят своите английски умения в създаването на университет. Много студенти IEP възнамеряват да учат в бакалавърска или завършил ниво, когато им английски подобрява. Други идват за краткосрочно обучение език като индивиди или в групи. Saint Michael направи оценка на всеки студент ниво, силни и слаби страни и осигурява подходящо обучение.... [-]

Съединени Американски Щати Burlington
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
8 - 16 седмици
Кампус
Научете повече на английски