Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Wheeling. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Wheeling

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове Английски език в Wheeling - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Wheeling. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Wheeling Filter

Разширено Английска филология програма (ASP)

Solex College
Кампус Редовно обучение 36 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Wheeling

The Advanced English изследвания Програмата предлага възможност на студентите да подобрят академичните познания по английски език, разработени в рамките на Интензивни курсове по английски език, с добавянето на съвременни дейности, практики, видео и компютърни упражнения.

интензивен английски програма (IEP и IEP)

Solex College
Кампус Редовно обучение 1 - 9 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Wheeling

The College SOLEX интензивна програма English (IEP) предлага на студентите изключителна възможност да учат английски език в пълно потапяне в околната среда. Нашата програма се предлага в трите Solex места и предлага широка гама от класа пъти, за да се интегрира в своя график.