Filter
Курсове
Австралия Queensland Cairns Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Cairns. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Cairns

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за хора, които учат английски за първи път като чужд език. Основните цели на такива програми са студентите да овладеят четенето, писането и общуването на английски език.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

В града има положени атмосфера назад и спокойна тропически климат, благоприятен за изучаване. Той се похвали с някои образователни центрове като школа на въздушна база, James Cook University Cairns колежа и много други.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Cairns - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Cairns. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Cairns

Степени
Място
Австралия
Queensland
Cairns
Тип на обучение
Темпо на обучение
MyStay ENGLISH

MyStay ENGLISH (MSE), нов начин за бързо проследяване на изучаването на английски език. ... [+]

. Живей и учиш с истински местенПосетете одобрено местно училище по английски езикMyStay ENGLISH (MSE) е нов английски пакет за потапяне, наличен в няколко града по света, който включва:Оценка на влизане и излизане от английскиПрограма за ориентиране преди пристигане на:Град по изборMyStay ENGLISH пакет и достъп до ресурсиТрансфер от и до летищетоЗаписване в курс по английски език с одобрен от MSI доставчикХоствано настаняване и 2 хранения на ден (Закуска / Вечеря)MyStay ENGLISH Mentor (хост за настаняване)Онлайн английска програмаСпецифична застраховка за пътуване... [-]
Австралия Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns  + 2 Още
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
5 - 10 седмици
Кампус
Научете повече на английски