Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Victoria. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Victoria

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Студентите, които учат английски език, често взимат курс по ESL (английски като втори език). Курсът предимно се фокусира върху правилното произношение, правописа и граматиката на езика, така че студентите да могат да четат, пишат и говорят правилно и разбираемо.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Victoria - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Victoria. Цялата информация тук!

3 резултата за Английски като чужд език (ESL), Victoria Filter

Курс по английски език

MyStay ENGLISH
Кампус Редовно обучение 5 - 10 седмици Отворено кандидатстване Великобритания London Oxford Stratford-upon-Avon Австралия Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Съединени Американски Щати New York Boston Miami Канада Toronto Vancouver Calgary Република Ирландия Dublin + още 18

MyStay ENGLISH (MSE), нов начин за бързо проследяване на изучаването на английски език.

Общи английски

Languages Across Borders | Melbourne
Кампус 5 - 60 седмици Отворено кандидатстване Австралия Melbourne

Този курс може да бъде чудесна отправна точка за студенти, които биха искали време да се установят в австралийски живот преди да започнат курса по английски език за академични цели или курсове за подготовка на IELTS.

Обща английска подготовка

Melbourne City College Australia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 52 седмици Януари 2020 Австралия Melbourne + още 1

Общите ни курсове по английски език са предназначени за хора, които искат да подобрят гъвкавостта, точността и доверието на английски език. Нашите курсове ще подобрят английските езикови умения, които са от съществено значение за пътуване, работа или просто за личен интерес.