Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Oranjestad. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Oranjestad

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за хора, които учат английски за първи път като чужд език. Основните цели на такива програми са студентите да овладеят четенето, писането и общуването на английски език.

Тази страна прие Холандски образователна система, която е разделена на три основни нива с най-високо ниво е на университетско ниво. Напоследък страната модернизирани пет колежи изцяло да университетски нива с цел приспособяването дори и чуждестранните студенти, които желаят да учат в Аруба.

Oranjestad е най-големият град в Аруба и дом на някои учебни заведения в страната, като Universiteit Van Аруба и Xavier университет по медицина.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Oranjestad - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Oranjestad. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Oranjestad Filter

английски като втори език, разбира се

Xavier University School of Medicine
Кампус Редовно обучение 24 седмици Запитване на информация Аруба Oranjestad

Английски като втори език, за начинаещи и средно активни. За напредък в един от много области на медицинското изследване.