ACADEMICCOURSES

Online Английски като чужд език (ESL) курсове в Лестър.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Английски като чужд език (ESL)

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

ESL, или английски като втори език, е учебна програма, която се фокусира върху овладяване на говорене и разбиране в английския език при студенти, за които английският не е майчин език. Правописът, четенето, писането и лексиката са приоритетните области в такива програми.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Leicestershire се намира в English Midlands и има три университета - Университета в Лестър, Loughborough University и De Montfort University. Има и няколко образователни и спортни асоциации, заедно с много оркестри и хорове.

Задочно курсовете Английски като чужд език (ESL) и краткосрочни курсове в Лестър. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Лестър Filter

общ английски за говорители на други езици (esol)

Leicester College
Курсове
<
Редовно
<
Задочно
<
4&nbsp;-&nbsp;40 седмици
Английски
Кампус

Leicester College предлага една от най-широките селекции от курсове за интензивно обучение по английски език за преподаватели по други езици (ESOL) във Великобритания. Ние пре ...

Научете повече