Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Scotland. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Scotland

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Scotland - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Scotland. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Scotland Filter

ESOL / Английски език за курсовете за лектори на други езици

Glasgow Clyde College
Кампус Редовно обучение 18 - 36 седмици Запитване на информация Великобритания Glasgow

Курсовете по английски за преподаватели по други езици (ESOL) са предназначени за студенти, които желаят да подобрят уменията си по английски език. Те ви подготвят за по-нататъшно обучение, заетост и ще повишат доверието ви в комуникацията у дома, със семейството ви, в социални ситуации и на работното място. Ние също така включваме работа по гражданството.