Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kinsale. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kinsale

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за хора, които учат английски за първи път като чужд език. Основните цели на такива програми са студентите да овладеят четенето, писането и общуването на английски език.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Kinsale - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Kinsale. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Kinsale Filter

Английски език като втори език за международни студенти

Kinsale College
Кампус 1 година Запитване на информация Република Ирландия Kinsale

Този курс е предназначен за студенти, където английският не е техният първи език. Ние се фокусираме върху ефективната комуникация и включваме изчерпателна работа по граматиката, речника, произношението и уменията за слушане, говорене, четене и писане.