Akademichnikursove.com

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Република Ирландия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Република Ирландия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Република Ирландия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Република Ирландия. Цялата информация тук!

6 резултата за Английски като чужд език (ESL), Република Ирландия Filter

Английски език като втори език за международни студенти

Kinsale College
Кампус 1 година Запитване на информация Република Ирландия Kinsale

Този курс е предназначен за студенти, където английският не е техният първи език. Ние се фокусираме върху ефективната комуникация и включваме изчерпателна работа по граматиката, речника, произношението и уменията за слушане, говорене, четене и писане.

Курсове по английски език

Irish College of English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 25 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Dublin + още 1

Пълно работно време и задочни курсове

Общ английски горния междинен продукт (ge04)

Limerick City College
Кампус Редовно обучение 1 - 25 седмици Запитване на информация Република Ирландия Limerick

General English Upper Intermediate игрище (GE04) е подходящ за студенти, които са завършили General English полуфабрикати и се интересуват от обучение или повишаване на тяхната английски. Това разбира се концентрира върху четирите умения на изучаването на чужди езици.

Общ английски междинно (ge03)

Limerick City College
Кампус Редовно обучение 1 - 25 седмици Запитване на информация Република Ирландия Limerick

General English Междинно игрище (GE03) е подходящ за студенти, които са завършили General English Pre-Intermediate и се интересуват от обучение или повишаване на тяхната английски. Това разбира се концентрира върху четирите умения на изучаването на чужди езици.

Общ английски предварително междинен продукт (ge02)

Limerick City College
Кампус Редовно обучение 1 - 25 седмици Запитване на информация Република Ирландия Limerick

General English Pre-Intermediate игрище (GE02) е подходящ за студенти, които са завършили General English Elementary и които се интересуват от обучение или повишаване на тяхната английски. Това разбира се концентрира върху четирите умения на изучаването на чужди езици.

Курс по английски език

MyStay ENGLISH
Кампус Редовно обучение 5 - 10 седмици Отворено кандидатстване Великобритания London Oxford Stratford-upon-Avon Австралия Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Съединени Американски Щати New York Boston Miami Канада Toronto Vancouver Calgary Република Ирландия Dublin + още 18

MyStay ENGLISH (MSE), нов начин за бързо проследяване на изучаването на английски език.