Filter
Курсове
Канада Ontario Mississauga Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Mississauga. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Mississauga

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Mississauga има видни висши учебни заведения, които ръководят студентите в постигане на пълния им потенциал или от гледна точка на кариерата си или таланти. Университета на Торонто и други колежи например има сателитни кампуса тук, които служат на местните жители ефективно.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Mississauga - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Mississauga. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Mississauga

Степени
Място
Канада
Ontario
Mississauga
Тип на обучение
Темпо на обучение
Focus Education Centre of Canada

Вие ще завършите не. от часовете всеки ден според Вашия часов пакет в групова настройка или един към друг. практика тестове ще бъдат дадени в края ... [+]

Вие ще завършите не. от часовете всеки ден според Вашия часов пакет в групова настройка или един към друг. практика тестове ще бъдат дадени в края на всяка седмица, така че можете да следите напредъка си.

Който взема Focus на английски:

Фокус върху английски е пълен ESL програма, която помага на учениците на всички нива подобрява своите езикови умения по английски.... [-]

Канада Mississauga
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски