Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Mississauga. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Mississauga

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Mississauga има видни висши учебни заведения, които ръководят студентите в постигане на пълния им потенциал или от гледна точка на кариерата си или таланти. Университета на Торонто и други колежи например има сателитни кампуса тук, които служат на местните жители ефективно.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Mississauga - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Mississauga. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Mississauga Filter

Focus on English Program

Focus Education Centre of Canada
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Отворено кандидатстване Канада Mississauga + още 1