Filter
Курсове
Нова Зеландия Wellington Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Wellington. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Wellington

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

ESL е съкратено от „английски като втори език“, и се използва за назоваване на учебната програма, в която могат за изучават английски хората, чийто роден език не е английски. Студентите се учат да четат, говорят, пишат и разбират английски език.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Голяма част от университети и колежи са базирани в Уелингтън. Виктория университет Уелингтън има своите четири кампуса в града. Massey University също така е собственик на колежа в Уелингтън за бизнес, технологии и инженеринг от името на "Creative Campus ". Това го прави идеално място за висшето образование.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Wellington - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Wellington. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Wellington

Степени
Място
Нова Зеландия
Wellington
Тип на обучение
Темпо на обучение
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Научете английски (елементарно за напреднали), като същевременно развивате уменията си в Бариста. EMS използва опитен треньор по бариста, а обучението се провежда в нашет ... [+]

Английска програма за обучение на бариста

Научете английски (елементарно за напреднали), като същевременно развивате уменията си в Бариста. EMS използва опитен треньор по бариста, а обучението се провежда в нашето кафене за обучение на голф в Голф Вълк. Стажант-бариста ежедневно осигурява кафе за служители и студенти на EMS, както и за други жители на нашата сграда. Уелингтън е известен с кафето си и има много възможности за работа в сектора.... [-]

Нова Зеландия Wellington
Март 2020
Английски
Редовно обучение
1 - 52 седмици
Кампус
Научете повече на английски