Akademichnikursove.com

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Cebu City. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Cebu City

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за студенти, които учат английски за първи път като чужд език. Учебната програма може да включва английски правопис, произношение, лексика и граматика. Освен това, студентите могат да изучават история и култура като част на учебната програма.

Много обичам добрите хора на Филипините и начина си на живот. Проучване тук също може да ви помогне да научите смесването с културата на хората, като се задължавате си университетски курс в местния колеж, университет и Държавния университет или в Университета на Филипините. Филипините е третият по големина англоезична страна в света, която ще направи нещата по-лесни за чуждестранни студенти.

Тъй като петата най-гъсто населеният град на Филипините, Cebu City е важен център на търговията, търговията и образованието. Топ 10 класират университетите на Филипините се намират в този град с огромен брой други институции, предлагащи качествено образование на посветени учащите.

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Cebu City - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Cebu City. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Cebu City Filter

3d практически ESL (общо английски език) курс

3D Universal English Institute
Кампус Редовно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Филипини Cebu City

3D предлага набор от курсове и учебни програми за студенти от цял ​​свят, които възнамеряват да говорят английски като техен втори език (ESL). Обучението по общ английски ESL се фокусира върху говоренето, слушането, четенето, граматиката и писането. Това е персонализиран курс за обучение, предназначен за студенти, изцяло на базата на тяхното ниво на английски език и предпочитания.