ACADEMICCOURSES

Курсове Английски като чужд език (ESL) в Хонг Конг. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Хонг Конг

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Английски като втори език (ESL) е програма, която е предназначена за хора, които учат английски за първи път като чужд език. Основните цели на такива програми са студентите да овладеят четенето, писането и общуването на английски език.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Курсове по Английски като чужд език (ESL) в Хонг Конг - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски като чужд език (ESL) в Хонг Конг. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски като чужд език (ESL), Хонг Конг Filter

английски като втори език (ESL)

English Training Lounge
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Нашата английски като втори език (ESL) разбира се е най-вече за студенти с ограничено до умерено английски опит, които искат да учат и да се развиват уменията си по английски. ...

Научете повече